Σπούδασε Ιατρική Ψυχολογία στο παν/μιο Surrey της Αγγλίας. Από το ίδιο παν/μιο πήρε το διδακτορικό της που βασίστηκε σε μια μεγάλη έρευνα πάνω σε θέματα αυτοεικόνας και αυτοεκτίμησης, από την οποία προέκυψε η δημιουργία μιας ψυχολογικής δοκιμασίας που εκτιμά την αυτοεκτίμηση των Ελλήνων εφήβων. Ειδικεύτηκε στην ομαδική ψυχοθεραπεία με την τεχνική του κλασικού ψυχοδράματος στο London Centre of Psychodrama and Group Psychotherapy καθώς και στο κοινωνιόδραμα από την σχολή του Manchester.

Από το 1984 εργάζεται σαν ψυχολόγος στην Αθήνα υποστηρίζοντας άτομα με ψυχολογικά προβλήματα και ιδιαίτερα άτομα των οποίων τα προβλήματα συνδέονται με θέματα υγείας. Παράλληλα, συντονίζει σεμινάρια σε επιχειρήσεις και οργανισμούς πάνω σε θέματα επικοινωνίας, διαχείρησης κρίσεων και ομαδικότητας. Έχει διδάξει ψυχολογία στο παν/μιο Πειραιώς για επτά έτη.

Από το 1990 διευθύνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Επικοινωνίας και Ανθρωπίνων Σχέσεων, ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό που στοχεύει στην προαγωγή της επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων μέσα από έρευνα, διοργανώσεις σεμιναρίων, διαλέξεων και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Είναι εκπαιδευμένη ηθοποιός και συντονίστρια του θεάτρου playback που είναι μια μορφή θεραπευτικού κοινωνικού θεάτρου και μαζί με την ομάδα της (Playback Nuevo) δίνει παραστάσεις σε πολιτιστικούς χώρους, σε σχολεία και σε οργανισμούς.

Έχει γράψει βιβλία ψυχολογίας και παιδαγωγικές ιστορίες για παιδιά του Δημοτικού. Τα βιβλία της έχουν κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα, Κριτική, Μικρή Μίλητος, Μίνωας, Πατάκης, Ταξιδευτής.

Επιστημονικές της ανακοινώσεις έχουν παρουσιαστεί σε πανελλήνια και παγκόσμια ιατρικά και ψυχολογικά συνέδρια και έρευνές της για το στρες έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά.

Είναι μέλος της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας, του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, του British Psychodrama Association και του International Association of Group Psychotherapy and Processes.

Διεύθυνση: Καψάλη 7Β, 106.74 Αθήνα
Τηλέφωνα: 210- 7225538, 210- 6772069, 6944 – 533209
E mail: info@mirazomai.com
Site: 
www.mirazomai.com