Επιστημονική Συνάντηση 2022 Εθνικής Αρχής Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής

Σάββατο 17 & Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022
Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών
Αμφιθέατρο «Κωνσταντίνος Καραμανλής»

Πρόσκληση

Η Εθνική Αρχή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ΕΑΙΥΑ) εποπτεύει την εύρυθμη λειτουργία των Μονάδων Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ΜΙΥΑ) και των Τραπεζών Κρυοσυντήρησης (ΤΚ) με στόχο την διευκόλυνση των υποβοηθούμενων προσώπων ώστε το ταξίδι τους προς την τεκνοποίηση να είναι ασφαλές και αξιόπιστο.
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε σε επιστημονική συνάντηση, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, Αμφιθέατρο «Κωνσταντίνος Καραμανλής».
Στόχος της 2ης Επιστημονικής Συνάντησης της ΕΑΙΥΑ με το προσωπικό των ΜΙΥΑ, ΤΚ και Κέντρων Γενετικής, είναι η συζήτηση της  λειτουργίας των μονάδων, τα αποτελέσματα εφαρμογής μεθόδων ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, το νομικό πλαίσιο που διέπει τις ΜΙΥΑ και ΤΚ και η φροντίδα των υποβοηθούμενων προσώπων στην καθημερινή πράξη. Η Αρχή, καθοδηγεί τις μονάδες  στην παροχή ασφαλούς, αποτελεσματικής και νομικά συμβατής θεραπείας αλλά και έρευνας. Οι συστάσεις της Αρχής αποτελούν επίσης σημείο αναφοράς  για ασθενείς, δότες- δότριες γενετικού υλικού, ερευνητές αλλά και όσους εργάζονται στον τομέα της αναπαραγωγής.
Σας περιμένουμε στην πόλη των Δελφών, σημείο πνευματικών συναντήσεων από την αρχαιότητα έως και σήμερα, για την ετήσια, εκδήλωση της Εθνικής Αρχής Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.
Ο Πρόεδρος ΕΑΙΥΑ
Νικόλαος Δ. Βραχνής, MD, FRCOG, DFFP, PCME
Αναπληρωτής Καθηγητής Μαιευτικής – Γυναικολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Π.Γ.Ν «Αττικόν»
Επισκέπτης Καθηγητής Μαιευτικής και Ιατρικής Εμβρύου Πανεπιστημίου  St. George’s, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Κατεβάστε το επιστημονικό πρόγραμμα εδώ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_draft 31_page-0001
ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ-1

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΩΡΕΑΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Τηλ.: 210 6048260, 210 6047476
Fax.: 210 6047457

email: info@free-spirit.gr